Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

TimeMaZine #10 - new issue

Το δέκατο (10ο) τεύχος του εξαιρετικού TimeMaZine είναι σχεδόν έτοιμο να τεθεί σε κυκλοφορία!!! Θα είναι 100σέλιδο και θα είναι αφιερωμένο στα 50 χρόνια από το καλοκαίρι της αγάπης!!! Το 7" βινύλιο που έχει καθιερωθεί πλέον θα περιλαμβάνει δύο τραγούδια αποκλειστικά ηχογραφημένα για το συγκεκριμένο τεύχος. Και συγκεκριμένα το "TimeMaZine Woman" των εξαιρετικών Vibravoid και το Portland 69 των Echo Train.
Τα καλούδια βέβαια δε σταματούν εδώ. Επίσης ένα CD θα συνοδεύει το τεύχος, όπυ μεταξύ άλλων θα απολαύσετε τους Electric Prunes, The Nightshadows, Allan Lee Brackett, Vibravoid, Astral Son, Nirvana κ.α.
Τα άρθρα, κατά βάση προσανατολισμένα στην αγαπημένη μας περίοδο του Summer Of Love, αναμένονται να είναι καταπληκτικά και να μας παρέχουν αρκετές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Οι τιμές κυμαίνονται από 15,50 € (για την έκδοση με το μαύρο 7") έως 16,50€ (για την έκδοση με το χρωματιστό 7").
Πρίν πάρουμε μια γεύση από το επερχόμενο τεύχος, να θυμίσουμε εδώ ότι οι Vibravoid συμμετείχαν κααι στο πρώτο 7" που κυκλοφόρησε το Timemazine (cover στο "The White Ship" των H.P.Lovecraft).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη επίσημη σελίδα του TimeMaZine στο Facebook:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου