Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

OCEAN MIND - UNDERWATER (2015)



Χωρίς κανένα ψεγάδι συμβιβασμού σε συντηρητικές φόρμες οι Ocean Mind μας παρουσιάσανε το Δεκέμβριο του 2015 την τρίτη δισκογραφική τους προσπάθεια με πλούσιο υλικό αφού μιλάμε για διπλό δίσκο. Ένας διπλός δίσκος που διαθέτει πλουραλισμό σε μουσικά ακούσματα. Από heavy rock και hard rock συνθέσεις μέχρι progressive και blues ήχους το Underwater βρίθει έμπνευσης και δημιουργίας.
Το hammond κατέχει εξέχουσα θέση στην ακουστική ιεραρχία της μπάντας με κομμάτια να βαδίζουν ανεμπόδιστα σε ψυχεδελικά μονοπάτια. Η μεγάλη διάρκεια δε φαίνεται να κουράζει τον ακροατή αφού γίνεται αντιληπτή η διάθεση του συγκροτήματος για εξερεύνηση και πειραματισμό.
Κομμάτια όπως το “Gypsy Son”, “Luz Control”, “You Ain't Shinning καιLonesome Travellerδεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα. Ο επίλογος κάθε δίσκου με δύο μεγάλης διάρκειας μουσικά σύνολα με επιμέρους κομμάτια παρουσιάζεται ευφάνταστος.
Για όσους δε γνωρίζουν τους Ocean Mind αυτός ο δίσκος είναι μια καλή αφορμή να τους γνωρίσουν και γιατί όχι να τους λατρέψουν.
Ας πάρουμε όμως μια γεύση από το άλμπουμ και το καταπληκτικό Gypsy Son

Ocean Mind
Zach Dulos: φωνή, hammond
Peter Pierrakeas: ακουστική, ηλεκτρική κιθάρα
William V.Baldo: drums
Kostas Parisiadis: μπάσο
 
Και το "Heavy Load" από το "2 Ready 2 Live"


Official links







https://www.youtube.com/watch?v=YDv0Qp0tNjc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου