Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

KAMP - Clairvoyance (2016)

Η νέα, δεύτερη δισκογραφική δουλειά των KAMP είναι το album “CLAIRVOYANCE” που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Η πρώτη επαφή είναι το λιτό και συγχρόνως  όμορφο εξώφυλλο. Προχωρώντας στο booklet μπορείς να διαβάσεις  λογοπαίγνια και αποφθέγματα της μπάντας, τα οποία και δεν σας αποκαλύπτω, προκαλώντας σας να τα ανακαλύψετε μόνοι σας, όταν θα έχετε κι εσείς το cd στα χέρια σας.
Το “CLAIRVOYANCE” περιέχει 14 τραγούδια τα οποία κινούνται στο χώρο του alternative rock σε στίχους και μουσική του Γιάννη Καμπουρόπουλου, ο οποίος και τραγουδάει. Μαζί του είναι οι Νίκος Κουτσοποδιώτης στην κιθάρα, ο Μιχάλης Ευδαίμων στο μπάσο, ο Αντώνης Δούνιας στα τύμπανα, ενώ συμμετέχει και η Βιργινία Φραγκουλατζή.
Καθαρά μουσικά ο δίσκος είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Συνοδεύει ευχάριστα το απογευματινό σου καφέ, ενώ με την ίδια ευχαρίστηση τον ακούς το βραδάκι στο σπίτι εάν είσαι μόνος και κάνεις τις κλειστές σου ή στο μπαράκι παρέα με το έτερόν σου ήμισυ και με ένα ποτήρι καλό λευκό κρασί ανά χείρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διαφορετικοί ρυθμοί σε συνδυασμό με τα υπέροχα φωνητικά, εναλλάσσονται με τέτοιο ρυθμό που τελειώνοντας ένα τραγούδι δεν ξέρεις εάν θέλεις να προχωρήσεις στο επόμενο ή να ξανακούσεις το προηγούμενο.

Μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιο τραγούδι, αλλά εάν έπρεπε να το κάνω θα διάλεγα το "Intercourse", το "Fool", το ομώνυμο, το "Pain" και το "Chasing Tails" το οποίο και κλείνει με τον ιδανικότερο τρόπο το άλμπουμ. Επενδύστε άφοβα σε μια μπάντα της εναλλακτικής rock σκηνής που μας απόδειξε ότι δεν έχει μόνο παρελθόν ή παρόν, αλλά καί μέλλον.
Μια μικρή γεύση από το  "Intercourse" σε electric acoustic version μπορείτε να πάρετε άμεσα:


Ακούστε ολόκληρο το “CLAIRVOYANCE” εδώ
https://kamptheband.bandcamp.com/album/clairvoyance

Περισσότερες πληροφορίες για τους KAMP μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω επίσημα links τους
https://www.facebook.com/kamptheband/
https://www.reverbnation.com/kamp
https://kamptheband.bandcamp.com/album/reappear
https://www.youtube.com/channel/UCi5PqLg_pE6Rbs8HlxswS4g



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου