Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Τάσος Σκούρας – «Για μένα μην λες» (radio edit)από το cd «Σκούρα τα πράγματα»

Ο Τάσος Σκούρας από πολύ νεαρή ηλικία ακολούθησε το πάθος του για τη μουσική ξεκινώντας από τοπικά συγκροτήματα στα οποία συνήθως ήταν και ο τραγουδιστής ο κιθαρίστας και  ο τραγουδοποιός τους
Πιο σημαντικό από αυτά ήταν το συγκρότημα Όρια το οποίο με το κομμάτι «Διαφυγή» κέρδισε το δεύτερο ευρωπαϊκό βραβείο του Jack Daniels European Rock Prize στο οποίο διαγωνιστήκαν 500 συγκροτήματα από όλη την Ευρώπη.
Αργότερα ήρθαν και οι συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής σκηνής όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ο Χρήστος Θηβαίος οι Socrates ο Αντώνης Τουρκογιώργης ο Γιάννης Ζουγανέλης ο Σάκης Μπουλάς ο Πάνος Μουζουράκης ο Λάκης Παπαδόπουλος και άλλοι
Το “Σκούρα τα πράγματα” είναι η πρώτη δισκογραφική δουλεία του την οποία ερμηνεύει ο ίδιος υπογράφει το στίχο και τη μουσική και παίζει κιθάρα.


Σας παρουσιάζουμε το τραγούδι «Για μένα μην λες» (radio edit), το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο cd.
Tο «Για μένα μη λες» είναι μια ρυθμική μπαλάντα την οποία ο καλλιτέχνης έγραψε σε πολύ νεαρή ηλικία. Η αγάπη του όμως προς αυτή έχει παραμείνει αναλλοίωτη διότι ακόμα και σήμερα αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές του.
Official links

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου