Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Συνέντευξη με το ΝΙΚΙΤΑ



Νikita πώς είσαι αυτή την περίοδο;

Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ ευτυχισμένος και ήρεμος! Είναι μια απ’ τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου… νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου, με τους γύρω μου. Είναι πολύ σημαντικό το να είσαι ήρεμος μέσα σου και σπάνιο παράλληλα!

 "Changed my world" από την τελευταία δισκογραφική σου δουλειά "Back to Life" πες μας λίγα λόγια για όλη αυτήν την διαδικασία;

Θέλω να ευχαριστήσω  τους μουσικούς που κατάθεσαν την ψυχή τους σε αυτή την δουλειά επί ευκαιρίας την GIORGINA KARAXALIOU...είναι μια εξαιρετική φωνή ένα πάρα πολύ γλυκό παιδί μια δυνατή παρουσία, και την υπέρ ευχαριστώ για την συμμετοχή της στην νέα μου δισκογραφική δουλειά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα έγινε με πολύ αγάπη και μεράκι.

Το επάγγελμά σας είναι όμως πολύ ανταγωνιστικό.

Όσο λιγότερα κόμπλεξ έχει κάποιος, τόσο περισσότερο χώρο δίνει στους συνεργάτες του. Εάν σαν άνθρωπος έχεις θέματα με τον εαυτό σου κυρίως, δίνεις λιγότερο χώρο στους γύρω σου απλά και μόνο για να τους κόψεις τη φόρα. Η φόρα του καθενός δεν κόβεται, απλά καθυστερείτε.

Ανασφάλειες έχει ένας καλλιτέχνης;

Είμαστε πολύ ανασφαλείς. Έγκειται στον καθέναν μας, αλλά νομίζω ότι όλοι κουβαλάμε ένα σωρό από αυτές.

Από πού αντλείς έμπνευση για να γράψεις τραγούδια;

Πολλά τραγούδια είναι εμπνευσμένα από διάφορες καταστάσεις και συμβάντα. Νομίζω ότι σαν άνθρωποι κουβαλάμε μέσα μας πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή αυτά όταν πάρουν την απόφαση αποκαλύπτονται από μόνα τους χωρίς να τα εγκαλούμε.

Ακούγοντας σε αναρωτιέμαι αν ήξερες από μικρός ότι θέλεις να ασχοληθείς με το τραγούδι;

Ναι, μονάχα αυτό ήθελα να κάνω πάντα!! Το ήξερα από παιδί.

Πώς βλέπεις την κατάσταση της Ελλάδας;

Υπάρχει μία απαξίωση των αξιών. Δεν υπάρχει σεβασμός. Ο κόσμος απλά βγαίνει έξω, αγοράζει, πάει στο σπίτι του, μπαίνει Facebook, κοιμάται, ξυπνάει, πάει δουλειά και πάλι τα ίδια. Υπάρχει μια αδράνεια. Κανένας δεν κουνιέται. Υπάρχει φόβος. Αυτή η εποχή, για εμένα, είναι σκοτεινή. Αλλά όλα αυτά είναι κύκλοι. Κλείνουν και ξανανοίγουν, δηλαδή θα έρθει πάλι μία καλή εποχή.

Πως μπορεί να προμηθευτεί κάποιος τα τραγούδια ή το
cd?

Μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί και τα 7 τραγούδια του "BACK TO LIFE"στο  I-TUNES, DEEZER KAI SPOTIFY.

Για το φινάλε της κουβέντας μας τι μήνυμα θα’ θελες να μας δώσεις;

Αγάπη, τι άλλο!!!

Οfficial links:





 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου