Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

MEDEN AGAN, FALLEN ARISE, DREAMRITES & MANDRAGORE Live in Athens

3P Lab presents:
MEDEN AGAN, Fallen Arise, Dreamrites, Mandragore
Live στο Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή)
Παρασκευή 15 Απριλίου 2016
Πόρτες: 20:00 – Είσοδος: 7 ευρώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Τέσσερεις μπάντες του μελωδικού metal ήχου ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε ένα line-up που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Οι female-fronted symphonic metallers MEDEN AGAN, παραδίδουν μελωδικό metal υψηλών προδιαγραφών, γεγονός που τους έχει εξασφαλίσει στο παρελθόν συναυλίες στο πλευρό των Pain of Salvation, SKYCLAD, Within Temptation, After All, Bloodtales, Eths, The Old Dead Tree, Tarja Turunen, Epica, Maiden uniteD και V.O.A. όπως και στη σκηνή του δέκατου σε σειρά Metal Female Voices Fest στο Βέλγιο, τον Οκτώβριο του 2012. Η συνεργασία τους –μεταξύ άλλων- με τον Mike Jussila (Nightwish, Children Of Bodom, Stratovarius), στο κομμάτι του mastering, γέννησε το τελευταίο –τέταρτο σε σειρά- full length album τους “Lacrima Dei”, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2014 μέσω του ανερχόμενου εγχώριου label της No Regrets Records (θυγατρική της No Remorse Records) και τον Φεβρουάριο του 2015 στην Ιαπωνία, μέσω της Rubicon Music. Με την νεοπροσληφθείσα frontwoman τους Δήμητρα Παναρίτη στη σύνθεσή τους, οι MEDEN AGAN μας παρουσιάζουν το νέο ανανεωμένο τους πρόσωπο στη συναυλία της 15ης Απριλίου, που θα αποτελέσει και την πρώτη τους στην Αθήνα με το συγκεκριμένο line-up.



Η κυκλοφορία του πρόσφατου “Adeline” μέσω της Roar - rock of angels records IKE (PHASE REVERSE Official page, Sorrowful Angels, OUTLOUD, Monument κ.α.) έφερε στην επιφάνεια το νέο, ανανεωμένο και άκρως καλλιτεχνικό μουσικό πρόσωπο των Fallen Arise και δεν άργησε να κερδίσει τις θετικότερες των εντυπώσεων από τον εγχώριο και διεθνή μουσικό τύπο. Το concept της “Adeline” και η αφοσίωση της μπάντας στην απόδοσή αυτού επί σκηνής, καταδεικνύει ένα μουσικό σχήμα με ιδιαίτερο καλλιτεχνικό βάθος και σπουδαία προοπτική, γεγονός που μαρτυρούν και οι υψηλού επιπέδου ζωντανές εμφανίσεις τους. Η συναυλία τους δε αυτή, στο πλευρό των ομοϊδεατών τους MEDEN AGAN, μόνο ως εμβληματική μπορεί να χαρακτηριστεί, “παντρεύοντας” επί σκηνής δύο μπάντες που είναι έτοιμες για το... επόμενο βήμα.


Οι νεοσύστατοι heavy metallers Dreamrites, έχουν καταδείξει τις διαθέσεις τους από τα πρώτα τους κιόλας βήματα, με δυνατές ζωντανές εμφανίσεις στο πλευρό των Warrel Dane, Heir Apparent, Warrior Soul και Crimson Fire (Official), σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Αφοσιωμένοι στον σκοπό τους και σαρωτικοί επί σκηνής, οι Λαρισαίοι metallers είναι αναμφίβολα μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ήχου στην βόρειο Ελλάδα.


Οι επίσης female-fronted symphonic metallers Mandragore από τη Θεσσαλονίκη φέρουν δικαίως τον χαρακτηρισμό του ελπιδοφόρου. Πραγματοποιώντας την πρώτη τους συναυλιακή εμφάνιση επί Αθηναϊκού εδάφους, θα μας παρουσιάσουν το υλικό από το επερχόμενο album τους, του οποίου προσφάτως πήραμε το πρώτο δείγμα, μέσω της κυκλοφορίας του digital single “Aylan”. Τα καλύτερα έρχονται.


LINKS:
MEDEN AGAN: www.facebook.com/meden.agan.official
Fallen Arise: www.fallenarisemusic.com | www.facebook.com/fallenarise
Dreamrites: www.facebook.com/Dreamrites
Mandragore: www.facebook.com/Mandragoreofficial
3P Lab: www.facebook.com/3plabgr
Death Disco: www.facebook.com/deathdiscoathens

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
3P Lab: 3plabgr@gmail.com – 694 81 82 236 (Δημήτρης Κότσης)
Death Disco: leo_skiadas@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου