Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Νέο LIVE clip από τους AMKEN


Οι Αθηναίοι thrashers AMKEN επιστρέφουν, εν αναμονή του full-length δίσκου τους, με νέο φουλ live φουλ metal clip από την εμφάνισή τους στο φετινό Schoolwave Festival! Το πρώτο τραγούδι που έκανε γνωστό το συγκρότημα στην underground κοινότητα αυτή τη φορά σε ζωντανή εκτέλεση μπροστά σε ένα εξτασιασμένο κοινό σε προκαλεί να μπεις κι εσύ στο pit!
Απολαύστε υπεύθυνα: https://youtu.be/QaUPWB6WwqI (Αυτή τη στιγμή τρέχει διαγωνισμός στη σελίδα της μπάντας στο FB για 5 τυχερούς που θα κερδίσουν το πρόσφατο σπλιτ της μπάντας)

Τον τελευταίο χρόνο οι AMKEN έχουν ανοίξει συναυλίες των SIX FEET UNDER (USA) στη Γερμανία, SKULL FIST (CA) σε Κύπρο και Ελλάδα, SKELETONWITCH (USA) και ELM STREET (AU), και έχουν κυκλοφορήσει ένα ντεμπούτο EP με τίτλο "Adrenaline Shot" (30.11.2014), το οποίο eπανακυκλοφόρησε από την EBM Records σαν split. Η μεγαλύτερη συμμετοχή τους σε φεστιβάλ αποτελεί το φετινό Schoolwave με headliners τους "δικούς μας" PLANET OF ZEUS μπροστά σε πλήθος 1000+ ατόμων.

Ένα από τα τραγούδια του "Adrenaline Shot" συμπεριλήφθη στη συλλογή "Lessons In Violence" του METAL HAMMER Μαΐου (τεύχος #365) ενώ αυτή τη στιγμή η μπάντα έχει ολοκληρώσει τη μίξη του επερχόμενου full-length άλμπουμ της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016. 

YouTube - http://www.youtube.com/amkenthrash
Twitter - https://twitter.com/Amkenthrash

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου