Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Acid Death, Murder Angels, Sacral Rage, Thorn Burial @Stage, Λάρισα



Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, αφού προετοιμαστήκαμε ψυχολογικά και μουσικά, καταφύγαμε στο φιλόξενο χώρο του Stage στη Λάρισα για να απολαύσουμε μία συναυλία που διοράνωσε ο Σύλλογος Φίλων Ροκ-Μέταλ Μουσικής «Μεταλλουργείο» και ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης και συμμετείχαν τέσσερα ελληνικά συγκροτήματα που υπηρετούν το χώρο της Heavy Metal μουσικής.

Εν αρχή ήσαν οι Thorn Burial. Ορμώμενοι από το Συκούριο της Λάρισας και παίζοντας Thrash Metal  με επιρροές από Kreator, Destruction, Slayer κλπ  αποτέλεσαν το καλύτερο ορεκτικό για τη συνέχεια, κάνοντας το κοινό να επιδοθεί στο αγαπημένο του headbanging.



Η συνέχεια μας επιφύλασσε τους  Αθηναίους Hi-Tech Metallers (sic) Sacral Rage. Έχοντας κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 τον πρώτο τους full length δίσκο “Illusions In Infinite Void” και έχοντας στις τάξεις τους έναν καταπληκτικό τραγουδιστή μας δώσανε ένα δείγμα της δουλειάς τους, το οποίο μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.



Οι  Murder Angels δεν χρειάζονται συστάσεις στο κοινό της Λάρισας, καθώς παίζανε στην έδρα τους. Το έγραψα και στο παρελθόν: η απελευθέρωση του Τόλη από το μπάσο (με την ταυτόχρονη ανάληψή του από το Δημήτρη) και η ενασχόλησή του με τα φωνητικά ωφέλησε τα μέγιστα τη μπάντα. Αυτή τη φορά υπήρξανε πιο speedαριστοί ωθώντας τον κόσμο στο απαραίτητο stage diving (διέκρινα μάλιστα μεταξύ άλλων και τον Μιχάλη Ζουναράκη των Dreamrites). Περιμένουμε πολλά από αυτούς και αναμένουμε τον πρώτο τους δίσκο.

Headliners της βραδιάς οι Acid Death, το συγκρότημα του Σάββα Μπετίνη, μια αρκετά παλιά μπάντα που υπηρετεί το  Technical & Progressive Death Metal. Έχοντας στις βαλίτσες τους τη νέα τους κυκλοφορία "Hall Of Mirrors" και φοβερά δεμένοι μας παρουσιάσανε τραγούδια από όλο το φάσμα της δισκογραφίας τους. Αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι ο κόσμος άρχισε σιγά σιγά να φεύγει και στο τέλος μείναμε γύρω στα 30 άτομα. Κρίμα…. Το after party πραγματοποιήθηκε (που αλλού;) στο Μεταλλουργείο με τον Μιχάλη Ζουναράκη να μεγαλουργεί στα decks…. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου