Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Οι Enemy Of Reality στο Artmania Festival



Ύστερα από τις εμφανίσεις τους σε δύο από τα μεγαλύτερα festivals του είδους τους παγκοσμίως στο female fronted μουσικό στερέωμα Metal Female Voices Fest - BL και Τhe Dames of Darkness festival -UK, oι symphonic metallers Enemy of Reality θα εμφανιστούν στο Artmania Festival όπου εδρεύει στο Sibiu Ρουμανία, (το οποίο είναι επετειακό φέτος διότι γιορτάζει τα 10 χρόνια του) παρέα με Anathema, Apocalyptica, Saturnus, Clan of Xymox και άλλα μεγάλα ονόματα του metal χώρου. Είναι το τρίτο festival στο εξωτερικό όπου θα εμφανιστούν στα πλαίσια της προώθησης του debut album τους ”Rejected Gods”' το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Νίκος Αποστολάκος & the Μagic Τrio - «Το κορίτσι της θλίψης»

Κυκλοφόρησε το δεύτερο single από τον Νίκο Αποστολάκο και τους Magic Trio, με τίτλο «Το κορίτσι της θλίψης».
Ο Νίκος Αποστολάκος  στις αρχές του 2013, συναντά παλιούς και καινούργιους φίλους και  σχηματίζει το Magic Trio με σκοπό τη δημιουργία ενός φρέσκου ακούσματος, βασισμένου στα τρία αιώνια  όργανα της ροκ.
Έτσι το γκρουπ όσον αφορά τη σύνθεσή του, γυρνά πίσω στο χρόνο και στο αρχέγονο σχήμα μπάσο-τύμπανα- κιθάρα και έρχεται με ροκ διάθεση και ελληνικό στίχο, να μας παίξει δυνατή μουσική.

Το γκρουπ αποτελείται από τους:
Μουσική-στίχοι-φωνητικά: Νίκος Αποστολάκος
Κρουστά-τύμπανα: Πήτερ Χαραλαμπίδης
Μπάσο-μπουζούκι-μπαγκαμαδάκι-ακουστική κιθάρα: Μάριος Δαούσης
Ηλεκτρική Κιθάρα: Δημήτρης Κοντονής
Μπουζούκι-μπαγλαμαδάκι: Δημήτρης Βαρδουλάκης

Ενορχήστρωση-παραγωγή: Μάριος Δαούσης
Ηχοληψία: Κυριάκος Αστερίου

Πέρα από το πρόσφατο «Το κορίτσι της θλίψης» έχουν μέχρι τώρα στο ενεργητικό τους την κυκλοφορία ενός ακόμη single από τη Heaven Music, με τίτλο «Τα φτερά του έρωτα».

Digital Single © 2015 Heaven Music
Links: