Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Metal Assault Festival Vol 1

Η AUDIOLAB Music Productions παρουσιάζει το "Metal Assault Festival Vol. I", στο Larissa Sports Center, την Τρίτη 27.10.2015

MIND TERRORIST (Λάρισα)
WARWOLF (Λάρισα)
PORTRAIT OF MY FAILURE (Λάρισα)
RUSTY ROCK (Βόλος)
AUTHORITY FIGURE (Λάρισα)

Είσοδος: 5 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:
Audiolab Music Production
Άστο Φλου,
Μεταλλουργείο

After Show Party @ Μεταλλουργείο.

Οι Mind Terrorist είναι μια metal μπάντα από τη Λάρισα, με το ύφος τους να συνδυάζει διάφορα είδη της όπως το μελωδικό heavy, το μοντέρνο thrash και το metalcore. Ιδρύθηκαν το 2011, και έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα δύο studio δουλειές, τα "Once upon a heartbeat" mini cd (2012) και "Fragments of human decay" cd (2014). Η μπάντα έχει πραγματοποιήσει στα πλαίσια της προώθησης του πιο πρόσφατού της album κάποιες συναυλίες, ενώ ετοιμάζεται να μπει για τρίτη φορά στο studio, για μια νέα κυκλοφορία το 2016.

Οι Warwolf είναι μια Hard Rock/Heavy Metal μπάντα που ξεκίνησε το 2011 στη Λάρισα. Οι επιρροές στον ήχο τους προέρχονται κυρίως από μπάντες των 80s όπως οι Dio, Judas Priest, Iron Maiden, Skid Row κ.α. Μέχρι στιγμής έχουν μοιραστεί τη σκηνή με τους Dennis Stratton (ex Iron Maiden, Praying Mantis), Hidden in the Basement, Sarissa κ.α. Οι κυκλοφορίες τους αποτελούνται από ένα Demo κι ένα full length album με τίτλο “The Great Crusade”.
Οι Portrait Of My Failure είναι μια Metalcore/Deathcore μπάντα από τη Λάρισα. Δημιουργήθηκαν το 2010 από τον Αποστόλη. Μετά από κάποιες αλλαγές, το τελικό line up της μπάντας είναι: Apostolis"Kenji" Kostoulis(Vocals), Dimitris Moutogiannos(Guitars), Thanos Tsimarakis(Guitars), Dimitris Gatzogias(Bass), Kostas Gkountis(Drums, Percussion) and Danae-Eirini Tigani(Keyboards). Η μπάντα ξεκίνησε να δίνει διάφορα τοπικά lives και στη συνέχεια ηχογράφησε το πρώτο demo μέσα στη χρονιά. Μετά από αρκετά shows κυκλοφόρησαν ένα νέο demo, με τίτλο “Willow”. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διαδικασία σύνθεσης νέων τραγουδιών με στόχο να ηχογραφήσουν το πρώτο τους full length album.
Με εκατοντάδες live στο ενεργητικό τους οι RUSTY ROCK από το Βόλο παίζουν heavy rock n roll, stoner, hard rock με επιρροές από Motorhead, AC/DC, Lynyrd Skynyrd αλλά και πιο καινούριες όπως οι Godsmack ,Orange Goblin κ.α. Tο τρίο αποτελείτε από τους Jako-guitar-vocals, Giak-drums. Zisis -bass. Συνεργασίες με Νightstalker, Planet Of Zeus, Cemetery Dance, Uli John Roth (ex Scorpions), Outloud κ.α. Είναι στη διαδικασία mix and master από την καινούρια δουλειά οι οποία θα περιέχει παλιά και νέα κομμάτια από την ως τώρα πορεία.
Οι Αuthority Figure είναι από τη Λάρισα και το είδος που παίζουν είναι melodic metalcore. Είναι μία φρέσκια μπάντα με πολύ όρεξη και ενέργεια. Ο κύριος στόχος στα τραγούδια τους είναι η μίξη clean με screaming vocals kαι των μουσικών οργάνων με synth.

Facebook Events Link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου