Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Murder Angels – Haunted By Darkness (2014) [Demo]



Οι Murder Angels είναι μία thrash metal μπάντα από τη Λάρισα, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της demo με τίτλο “ Haunted By Darkness” που ηχογραφήθηκε στο Pandoras Box studio το Σεπτέμβρη του 2014 και περιλαμβάνει δύο τραγούδια.
Το demo ξεκινάει με το ομώνυμο τραγούδι, το “Haunted By Darkness”, το οποίο έχει πολύ όμορφη εισαγωγή θυμίζοντας ένα καθαρόαιμο metal κομμάτι, εντούτοις σταδιακά ξεδιπλώνει το thash metal μεγαλείο του έχοντας σαν κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα τα επιθετικά riffs, τα μανιασμένα τύμπανα και το χαρισματικό παίξιμο του μπάσου από τον Τόλη.

Το “Enter The Night” ξεκινάει πιο επιθετικά δείχνοντας από την πρώτη στιγμή τη διάθεση της μπάντας, καθώς αποτελεί ένα καθαρόαιμο old-school thrash τραγούδι, το οποίο οδηγεί κατευθείαν τον ακροατή, χωρίς φρου φρου και αρώματα, στο απόλυτο head banging.
Αναμένουμε, λοιπόν, το πρώτο τους full-length άλμπουμ, το οποίο και θα μας δώσει μια πληρέστερη εικόνα για τις δυνατότητές του συγκροτήματος και φυσικά για τις συνθετικές τους ικανότητες. Θα κλείσω σημειώνοντας ότι στις ζωντανές εμφανίσεις η εικόνα της μπάντας είναι καταπληκτική, καθώς στα lives στην κυριολεξία τα σπάνε!!!

Members:
Tolis- Bass
Kostas - Drums
Vaggelis - Guitar
Tziou - Guitar
Chris - Vocals  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου