Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Gunzi Gun - Siren

Οι "Gunzi Gun" μετά από 6 μήνες στο στούντιο ανοίγουνε την αυλαία στο ντεμπούτο τους άλμπουμ  ''Welcome to the Show'', το οποίο θα κυκλοφορήσει, στις 14 Φεβρουαρίου 2015, μέσω της ROAR! Rock Of Angels Records!
 Για μία πρώτη γεύση μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι "Siren", το οποίο προηγείται του άλμπουμ, παρακάτω.

Bio: 
Οι Ganzi Gun είναι ένα πενταμελές μοντέρνο rock σχήμα από την Αθήνα. Με μία χαρισματική φωνή να οδηγεί την ηχητική τους έκρηξη, ο συνδυασμός των κιθάρων, μπάσου και ντραμς δημιουργούν ένα βαρύ αλλά γκρουβαριστό κοκτέιλ, με γαρνιτούρα επιθέσεις από μελωδικούς δυναμίτες!

Οι Live εμφανίσεις ήταν πάντα ίσης σημασίας για τη μπάντα, καθώς οι Ganzi Gun επιτυχώς δουλεύουν ανοδικά, δεσμεύοντας τις αθηναϊκές σκηνές από το 2011. Μετά από μερικές αλλαγές στο line-up και ένα ντέμο που απέσπασε καλές κριτικές, η μπάντα μπήκε στο στούντιο την Άνοιξη του 2014 για τις ηχογραφήσεις του ντεμπούτου δίσκου 'Welcome to the Show'.

Έχοντας ανά χείρας συνεργασίες με τον διεθνή βιρτουόζο Bob Katsionis (FIREWIND, OUTLOUD) και τον Γάλλο παραγωγό David Prudent (STONEBRINGER), το 'Welcome to the Show' αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015 από την ROAR! Rock Of Angels Records.

Chris Fakiolas - Vocals
Dionyssis Bourazanis - Guitars
Thanassis Dadakarides - Guitars
Manolis Mathioudakis - Bass
Giannis Psarakis - Drums

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου