Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Reload - Hotter Than A Bullet (2014) [Rock Of Angels Records]


Track listing

1. Give Into the Night             
2. Superhero                            
3. Come Back
4. Longing For Your Love 
5. Candle in the Night 
6. Alone
7. Higher
8. Prince of Steel   
9. Survive
10. Fight 


  

 To "Hotter Than A Bullet" είναι το αποτέλεσμα της μουσικής συνύπαρξης Λάρισας και Αθήνας κάτω από την ταμπέλα των Reload. H μπάντα μας πρωτοσυστήθηκε, ως support group, στη συναυλία των Warlord στις 9 Ιούνη 1914, ένα μήνα περίπου πριν κυκλοφορήσουν το άλμπουμ και αποτελείται από πέντε φερέλπιδες μουσικούς προικισμένους με εξαιρετική δεξιοτεχνία. Στους Reload συνοψίζεται ένα μεγάλο μέρος της νέας ανερχόμενης φουρνιάς της ελληνικής σκηνής: Ο Κώστας Τόκας (των Power Crue) στα φωνητικά, οι Teo Ross (σας θυμίζω το "Road To Neverland" πάλι από την Rock Of Angels Records) και Τάσος Λαζαρίδης στις κιθάρες, ο Ηλίας "Isospin" Παπαδόπουλος στο μπάσο και η Μαριανίκη Τόκα (των Normah) στα τύμπανα.

  
  To ντεμπούτο τους είναι αξιολογότατο, καθώς κινούμενοι στο χώρο του melodic hard rock επιδίδονται σε μια επίδειξη μουσικής κατάρτισης και σύνθεσης παρουσιάζοντας τραγούδια όπως το "Give Into the Night", το "Superhero", το "Come Back", το "Longing For Your Love", το "Higher" και το "Fight" τα οποία αναδεικνύοντας τα δυναμικά και ταυτόχρονα μελωδικά στοιχεία της μπάντας θεωρούνται τα κορυφαία του δίσκου. 
    Στα συν του άλμπουμ η παραγωγή από τον Bob Katsionis (Firewind, Outloud), o οποίος αφήνει το προσωπικό του στίγμα σε τούτο το δίσκο. Καθώς τους αναμένουμε μαζί για συναυλίες (οι Οutloud με support τους Reload παίζουν στις 30 Οκτωβρίου στο Stage στη Λάρισα ξεκινώντας έτσι μια περιοδεία στα Βαλκάνια και τη Σουηδία) σας συστήνουμε να επενδύσετε σε ένα δίσκο της νέας και συνάμα ανερχόμενης ελληνικής σκηνής, η οποία σιγά σιγά ξεδιπλώνεται και θέλουμε να ελπίζουμε ότι τα σύνορα θα είναι μικρά για να τη χωρέσουν.


Links

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου