Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Murder Angels, Wild Kitten, Warwolf, Bandemonic, Cryptic Omen - Live In Larissa, Stage October 17, 2014

   Μία ακόμη συναυλία, με τη συμμετοχή πέντε συγκροτημάτων παρακαλώ, παρακολουθήσαμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στο Stage. Την έναρξη της συναυλίας κήρυξαν οι Cryptic Omen, μια νεανική metalcore μπάντα από τη Λάρισα οι οποίοι μας ανοίξανε την όρεξη για το τι μέλλει γενέσθαι. Παίξανε έξι συνολικά διασκευές ἀπό As I Lay Dying, Bring Me The Horizon, Parkway Drive και κλείσανε την εμφάνισή τους με το "Forgive And Forget" των Miss May I που περιλαμβάνεται στον πρώτο τους δίσκο, το "Apologies Are For The Weak". 
                                                               Cryptic Omen

  Δεύτεροι στη σειρά οι Bandemonic από τα Ιωάννινα, οι οποίοι επανήλθαν στον γνώριμο γι'αυτούς και φιλόξενο χώρο του Stage, καθώς είναι η δεύτερη φορά που παίξανε στη Λάρισα (είχανε ξαναπαίξει τον Απρίλιο του 2013 πάλι μαζί με τους Warwolf, ως support στους Sarissa). Οι Bandemonic παίζουνε καθαρόαιμο heavy metal με σαφείς επιρροές από μπάντες όπως οι Iced Earth, οι Iron Maiden και οι Judas Priest.  Όλο το setlist περιλάμβανε τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο "Fires Of Redemption", που ακολουθεί το "Chains" (EP) του 2012 και ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2014 από την Steel Gallery Records. Η νέα δουλειά είναι αρκετά εντυπωσιακή και ξεχωρίσαμε τραγούδια όπως τα  "Torment", "Disingenuous", "Burn The Witch", "Martyr" και "The Seeker".

                                                                   Bandemonic

 Σειρά είχανε οι Warwolf, το power metal τρίο από τη Λάρισα στους οποίους μάλιστα παίζει και ο Μιχάλης Ζουναράκης που διοργάνωσε και το όλο event. Oι Warwolf πέραν των δύο covers σε Accept και  Savatage που ξεσηκώσανε το κοινό, παίξανε κατά βάση δικά τους τραγούδια όπως τα "Lonewolf", "Blizzard Of Thoughts", "The Great Crusade" και "Don't Pull The Trigger" κάνοντας έτσι ένα πολύ καλό ζέσταμα για την επόμενή τους εμφάνιση στη Αθήνα στις 6 Νοεμβρίου 2014, στο Κύτταρο Live Club ως support στη συναυλία του Dennis Stratton (Iron Maiden, Praying Mantis). Στα highlights η άνοδος στη σκηνή του Tziou των Murder Angels που επιδόθηκε σε άψογη εκτέλεση air guitar και στο απαραίτητο stage diving.
                                                                       Warwolf



  Special guests της βραδυάς ήτανε οι Wild Kitten, ένα αρκετά έμπειρο γκρουπ, καθώς τα μέλη του υπηρετούν το χώρο του melodic hard rock εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η εμφάνισή τους ήτανε φυσικά ανάλογη της προϋπηρεσίας τους στο χώρο και αφήσανε στο κοινό άριστες εντυπώσεις ερμηνεύοντας δικά τους τραγούδια όπως τα "Female Devil", "Get Down On My Knees", "Hell On My Wheels", αλλά και covers όπως "Rock The Night" (Europe), "20th Century Boy" (T-Rex) και "In The Heat Of The Night" (Sandra).  Εννοείται ότι στη σκηνή ανέβηκε και πάλι ο Tziou ο οποίος συνόδευσε την Έλλη στα φωνητικά πριν στραφεί και πάλι στο αγαπημένο του stage diving!!!   
                                                                     Wild Kitten

  Τη συναυλία κλείσανε οι Murder Angels, oι οποίοι παίζοντας παλιομοδίτικο και μπαρουτοκαπνισμενο speed - thrash αναγκάσανε το κοινό σε ένα ατελείωτο headbanging. Παίξανε κατά βάση δικά τους τραγούδια όπως τα "Enter The Night" και "Haunted By Darkness" τα οποία και περιλαμβάνονται στο demo που μόλις κυκλοφόρησε, τα "S.I.B.", "War In The Streets", "Black Lightning" κ.α., καθώς και ένα Slayer cover, το "Aggressive Perfector". Κλείσανε τη βραδυά με το ομώνυμο τραγούδι "Murder Angels".


                                                               Murder Angels

  Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι ήτανε μια ενδιαφέρουσα συναυλία με πέντε μπάντες που υπηρετούν τον ευρύτερο χώρο της heavy metal μουσικής και προσπαθούν με τον καλύτερο τρόπο να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις και να δημιουργήσουν αξιόλογους δίσκους που να ικανοποιούνε και το πιο απαιτητικό κοινό.
                                Με τον Μιχάλη (Warwolf) που διοργάνωσε και τη συναυλία

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο ανάλογο άλμπουμ στο Facebook.
Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου