Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Dirty Fuse - The Barber Shop Live In Larissa On Stage

   Στο φιλόξενο χώρο του Stage γευθήκαμε στις 10 Οκτωβρίου μία ακόμη εκρηκτική βραδυά γεμάτη ψυχεδελικούς ήχους και απεριόριστη Surf μουσική!!! 
  Τη βραδυά άνοιξαν οι Λαρισαίοι The Barber Shop, ένα τρίο οι οποίοι παίζουνε instrumental psychedelic rock και μας θύμισαν αρκετά μπάντες όπως οι Earthless και οι Samsara Blues Experiment. Παίξανε πέντε δικές τους συνθέσεις, τις: Scissors part 1, 2. Spanish barber, 3. Broken mirror, 4. Razor blades και 5. Scissors part 2 με ένα Jam ανάμεσα στο τέταρτο και το πέμπτο κομμάτι. H έκπληξη ήρθε στο jamάρισμα αφού καθώς ξεκινήσανε το intro για το War Pigs (σαφής επιρροή από Gov't Mule....Sabbath περιμένατε να γράψω;), δεν το παίξανε και μας αφήσανε ανικανοποίητους.... Δὲν πειράζει, την επόμενη φορά παιδιά.
   Headliners οι Dirty Fuse, οι οποίοι παίζουνε Surf Pop με αναμείξεις από παλιὰ ελληνικὰ λαϊκά τραγούδια, αλλά κυρίως ικανοποιούν το μουσικό μας ένστικτο με όλα τα παλιά κλασσικά surf τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε. Ξεσηκώσανε το πολυπληθές κοινό με τη μουσική που παίξανε και το απερίγραπτο κέφι τους και όλοι οι παρευρισκόμενοι στο live αφεθήκαμε στο να μας παρασύρει η μουσική τους. Παίξανε αρκετά περισσότερο από το αναμενόμενο με ένα αρκετά μεγάλο setlist, το οποίο μάλιστα δεν το τηρήσανε επακριβώς και μας παρουσιάσανε κομμάτια όπως Walk Don't Run, Oasi, Secret Agent Man, Surf Lady, Surf Beat, Misirlou, Tequila κα. Η όλη βραδιά θύμιζε ένα ατελείωτο 60's πάρτυ!!! 
   Στα συν της βραδιάς η παρουσία του Λευτέρη Καραβασίλη στα decks, ο οποίος παίζοντας κομμάτια αντιστοίχως ανάλογα με αυτά του live, από τη μια μας έφτιαξε το κέφι και από την άλλη έκλεισε την όλη εκδήλωση με τον καταλληλότερο τρόπο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου